Представляємо лінійку кухонних канальних вентиляторів серії Blauberg ISO-VK та ISO-VK EC.

У кухонних приміщеннях ресторанів, кафе, пекарень та інших громадських і виробничих закладів повітря прогрівається до високих температур і містить велику кількість ароматичних харчових летких речовин. Тут швидко накопичуються тепло, жир і дим, що призводить до підвищення вологості та забруднення повітря і, відповідно, робить простір некомфортним для персоналу. Саме тому до вентиляції кухонних приміщень висуваються підвищені вимоги.

Кухонні канальні відцентрові вентилятори Blauberg ISO-VK та ISO-VK EC повністю відповідають вимогам сучасних промислових кухонь. Ці пристрої в поєднанні з жировими фільтрами розраховані на тривале видалення забрудненого гарячого повітря температурою до +120 °С, що містить жир.

Переваги використання вентиляторів ISO-VK та ISO-VK EC:

✅ висока продуктивність: забезпечують витрату повітря до 27 500 м³/год;
✅ енергоефективність: у моделі ISO-VK EC застосовується ЕС-двигун, який вирізняється зменшеним енергоспоживанням;
✅ надійність: двигуни вентиляторів розташовані поза повітряним потоком і відокремлені від крильчатки металевою панеллю;
✅ малошумність: застосовуються тепло- і шумоізольовані двошарові панелі з алюмоцинку, а також ізоляція корпусу з мінеральної вати;
✅ зручність у монтажі: вентилятори можна встановлювати в будь-якому положенні відповідно до напрямку руху повітря;
✅ стійкість до зовнішніх впливів: за умови застосування спеціальних аксесуарів можуть використовуватися для вуличного монтажу.

Вентилятори вирізняються простотою обслуговування. Очищують робоче колесо пристрою від бруду та жиру за допомогою хімічних засобів та миття під високим тиском. У нижній частині корпусу встановлено дренажний патрубок для видалення забрудненої води.

Вентилятори ISO-VK та ISO-VK EC – це завжди комфортний мікроклімат на промислових кухнях та в пекарнях.